Samuli Mansikka Makalu 2013 Expedition, 15.4.2013

Huhti-toukokuussa 2013 tavoitellaan Makalun 8463-metristä huippua. Maailman 5. korkein vuori sijaitsee Nepalissa noin 20 kilometriä Mt. Everestistä itään.

Samuli osallistuu kansainväliseen retkikuntaan jakaen näiden kanssa saman perusleirin. Perusleirin (4870 m.) yläpuolella Samuli toimii yksin ja itsenäisesti yrittäen nousua ns. perusreittiä pitkin (luoteisharjanne). Nousuyrityksessä ei käytetä pullotettua happea. Matka Katmandusta alkaa 15.4. ja perusleiriin on tarkoitus saapua 25.4.

Samuli is attempting Makalu in April-May 2013! World’s fifth tallest mountain (8463 m. / 27,825 ft) is located approx. 12 miles East of Mt. Everest in Nepal.

Samuli is joining International Expedition for logistics and basecamp services. Above basecamp (4870 m.) he will be operating independently (without sherpa-support) on intended NW-route (normal route). Supplementary oxygen will not be used. Expedition starts from Kathmandu on April 15th and will reach Makalu basecamp on 25th.

Follow Expedition blog here at www.samulimansikka.com.
Follow us on Twitter; http://twitter.com//Samuli_Mansikka
Makalu on Wikipedia; http://en.wikipedia.org/wiki/Makalu