Mt. Everest BC & Island Peak, 16.3. – 6.4.2013 / Tilausryhmä

Island Peak on yksi helpoiten saavutettavista yli 6000 metrin huipuista. Vain loppuharjanteelle nousu on jyrkkä. Se kivutaan köysien ja nousukahvojen avulla. Ennen Island Peakin huipulle nousua teemme akklimatisointitrekkinä vaelluksen Everest Base Campiin. Näin pääsemme tutustumaan myös maailman korkeimman vuoren laelle nousijoiden valmistautumiseen. Matkaohjelma on aivan sama kuin Everest Base Camp -vaelluksellamme aina 14. päivään asti, jolloin Island Peakin reitti erkanee. Everestin perusleirivisiitin ansiosta olemme erittäin hyvin tottuneet ohueen ilmanalaan ennen Island Peakille nousua.

Perillä 21 yötä, lentoineen 22 yötä, 18 vaelluspäivää. Matkan operoi Matkatoimisto Aventura ja sen johtaa Samuli M.

Huom! Tämä on tilausryhmä, eikä siihen ole enää mahdollista liittyä. Kari Heimosen opastaman Aventuran ryhmämatkan ohjelman ja päivämäärät löydät täältä: http://www.aventura.fi/outdoor_islandpeak.htm.