Matka 2013 -messuilla yli 76 000 kävijää

Matka 2013 -messuilla kävi neljän päivän aikana yli 76 000 kävijää ja Aventurankin ständillä oli hulinaa koko neljän päivän ajan! Kiitos kaikille osastolla vierailleille! Oli mahtavaa tavata niin monia retkilläni käyneitä ja kuulla Aventuran matkassa reissanneiden ja kaikkien muidenkin kokemuksia kaikkialta maailmasta.
Tietenkin suunniteltiin myös uusia matkoja ja näyttää, että mm. syksyn Nepal-trekeille on jo mukavasti lähtijöitä. Myös uutuusmatkat Manaslu Circuit, Kaukasuksen vaellukset ja Atlas-vuoret kiinnostivat. Ensi vuodenvaihteen (paras mahdollinen ajankohta) Aconcaguan-retkellekin näyttää jo tässä vaiheessa löytyneen hyvä porukka ja mukaan sopii vielä.

Tsekkaa Aventuran trekit ja huipuillenousut täältä!

Matkaopas-lehden artikkeli aiheesta.